Samenwerking

Afvallen met gewichtsconsulent van de BGN
Sinds 2009 ben ik aangesloten bij de Beroepsvereniging van Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Dit heeft onder meer voor jou als voordeel dat de kwaliteit van de adviezen gewaarborgd is en dat je in veel gevallen de kosten van het consult (deels) kunt declareren bij jouw zorgverzekeraar. Door bijscholingen blijft ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en ik verkoop geen afslankproducten of maaltijdvervangers.
De BGN is een belangenbehartiger van gewichtsconsulenten. Zij bieden gezonde mensen met een gewichtsprobleem een eenvoudige oplossing voor het beheersen en onder controle houden van het gewicht en de gezondheid.

Gezond eten volgens de schijf van vijf van het voedingscentrum.nl
Het Voedingscentrum informeert consumenten en professionals over gezonde en duurzame voeding. Daarnaast zetten we ons op verschillende manieren in om gezonde voeding onder de aandacht te brengen.

 

Sport en fysiotherapie Fit & Soul, Amsteldijk Zuid 67, Amstelveen
werk-2014-084Sporten en gezonder eten, een goede combinatie. We willen allemaal graag een gezond en vitaal lichaam. En hier hoort gezonde voeding en beweging bij. Ons doel is een beter eetgedrag, gezond eten stimuleren en meer bewegen. Uitgangspunt is een blijvend gezond eet- en leefpatroon, het sporten leuk te vinden en nooit meer op dieet.

Wil je begeleiding tijdens het sporten?  Opgeven kan via de contactpagina of bij Fit & Soul.